13 Nisan 2015 Pazartesi

Bioderma Akneli ciltler için bakım seti

Bioderma Akneli Ciltler Bakım Seti

Bioderma AKneli Ciltler için dermoeczanem seti



Bioderma Sebium Global Krem 30ml

Bioderma Sebium Global

Özet bilgi: Akne eğilimli ciltler için siyah nokta ve akneleri elimine etmeye yardımcı yoğun arındırıcı bakım kremi

Marka:  Bioderma

Ürün hacmi :30ml

Etki alanı: akne temizleyici

Kullanıma uygun ciltler: siyah nokta, akneli ciltler

Bioderma Sebium Global Krem 30ml Ürünün açıklaması:


Cilt pürüzlerinin sebepleri ve sonuçları üzerinde biyolojik olarak etkilidir
Bakuchiol içeren Fluidactiv Patent ciltteki yağ asitlerinin kalitesini ve miktarını düzenlemeye ve sabum kalitesini iyileştirmeye yardımcı olarak cilt pürüzlerinin oluşumunun sebepleri üzerinde etki gösterir. AHA esterleri ile siyah noktaları ve cilt pürüzlerini gidermeye yardımcı olurken, Çinko glukonat ve Enoksolon ile yatıştırmaya ve enflamasyon sebepli kızarıklığı ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Cilt toleransı yüksektir.
Komedojenik değildir.

Uygulama şekli:

 Sebium H20 ya da Sebium Foaming Gel ile temizlenmiş cilde günde 1 veya 2 kere uygulanabilir. Mükemmel makyaj tabanıdır. Gözle temasından kaçının

Bioderma Sebium Akn Fluid 30ml

Bioderma Sebium AKN Fluid


Özet Bilgi : Cilt yapısını arındırır ve pürüzsüzleştirir, doğal görünümünü geri kazandırır.

Marka: Bioderma

Hacim: 30ml

Etki alanı: Arındırıcı, pürüzsüzleştirici, siyah noktalara karşı etkili

Kullanıma uygun ciltler:  Karma ve yağlı ciltler


Bioderma Sebium Akn Fluid 30ml ürününün açıklaması:

Sebium Akn içerisindeki patentli yağ düzenleyici kompleks Fluidactive ile sebum kalitesinin ve dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Böylece ciltteki pürüzlerin oluşumunun yavaşlatılmasına katkıda bulunur. Kerato düzenleyici aktif içerikleri sayesinde cilt gözeneklerini derinlemesine temizler, cilt kusurlarını gidermeye yardımcı olur. Sebium akn, ciltte pürüzlere neden olan, bazen de dermatolojik tedaviye direnç gösteren mikroorganizmaların ve aknelerin çoğalmalarını önlemeye yardımcıdır. Yatıştırıcı içeriği sayesinde ciltteki kızarıklıkların giderilmesine destek olur. Açık renkli ve yağsız dokuya sahiptir. Komedojenik değildir. Karma ve yağlı ciltteki toleransı test edilmiştir. Yüksek cilt toleransına sahiptir.

Uygulama şekli: Sebium H20 ya da Sebium Foamin gel ile önceden temizlenmiş cilde günde 1 veya 2 kez göz bölgesine gelmeyecek şekilde uygulanabilir. Mükemmel bir makyaj tabanıdır
Bioderma Ürünleri hakkında detaylı bilgilere, kullanım şekillerine ve Bioderma Ürünleri kullanıcı yorumlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Bioderma Ürünlerini ve dünyaca ünlü tüm Dermokozmetik Ürünleri en uygun ve ucuz fiyatlarla online olarak dermoeczanem.com dan sipariş verebilirsiniz.

Kaynak:  Dermoeczanem.com online dermokozmetik satış sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder