14 Ağustos 2014 Perşembe

Bioderma Sensibio Serisi

Bioderma Sensibio Hassas Ciltler için ürünler


Cilt hassasiyeti önemli bir problem. Hassas ciltler normal ciltlere çok daha kırılgan. Bu nedenle hassas ciltler için özel bakım ürünleri kullanmak gerekiyor. Dermokozmetik ürünler tam bu amaçla üretilen özel formüllere sahip. Bioderma dermokozmetik cilt bakım ürünleri de özellikle hassas cilt problemleri alanında uzmanlaşmış durumda.

Bioderma Sensibio Ar Cream


Bioderma Sensibio serisi hassas ciltler özel bakım ürünleri, cildinizi yatıştırıcı, hassasiyete karşı ve dış etkenlere karşı koruyucu etken maddeler içeriyor. Bu seri içerisinde özel bakım ürünleri yanında, hassas ciltler için nemlendiriciler, hassas ciltler için güneş koruyucu, hassas ciltler için BB krem, Bioderma Sensibio H2O temizleme suyu gibi bir çok ürünü bulabilirsiniz.

Bioderma Sensibio Ds Krem


Hassas ciltler için geliştirilmiş Bioderma Sensibio Serisi ürünlerini  http://www.dermoeczanem.com/bioderma-sensibio  adresinde bulabilirsiniz.

Hassas ciltler özel bakım ister
Hassas cilt, her zaman alerjik cilt demek değildir. İç ve dış etkenlere özel reaksiyonu olan cilt tipidir. İç faktörlerden bazıları sinir, stres, baharatlı besinler ve alkol, dış faktörlerse ısı, mevsim değişimi, kimyasal veya fiziksel olarak tekrarlayan çevresel saldırılar gibi durumlardır.

Hassas cilt geçici veya kalıcı tahriş durumudur. Deriyi koruyan ilk tabaka, çevreyle karşı karşıya olan ilk bariyer-dir. Hassas ciltlerde bu bariyer hasar görmüştür ve bu nedenle saldırılar çok daha ciddidir. Hassas ciltler, normal bir cildin benzer koşullarda ve aynı saldırılara gösterdiğinden daha hızlı reaksiyon gösterir.

Bazı ciltler kozmetik ürünlere karşı hassasiyet gösterebilir. Daha sıklıkla kullandıkları için kadınların kozmetik bileşenlere karşı hassasiyet riski erkeklerden daha fazladır. Kozmetik ürünlerine karşı oluşan hassasiyetlerin sebebi genellikle kokulardır, bunu formaldehidler ve formol ayırıcı maddeler gibi katkı maddeleri takip eder. Parabenler en fazla kullanılan katkı maddesidir. Ve kişilerin bu içerikleri karşı hassasiyeti olabilir. Bu tip cilt yapısına sahip kimseler Sensibio Hassas cilt serisinden yarar görebilmekteler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder